O Mama Nova

Hrvaška blagovna znamka Mama Nova je edina znamka specializirana samo za nosečniška oblačila. Ustanovljena je bila zaradi pomanjkanja modnih linij za nosečnice in z namenom ponudbe nosečniških oblačil, ki so udobna in obenem moderna, kakovostna ter dostopna po ugodnih cenah.

V ponudbi je možno najti vse, kar nosečnica potrebuje med nosečnostjo in po njej. Naša ponudba zajema vsakdanja, športna, poslovna, večerna in elegantna oblačila ter poseben program za dojenje.
V svoji garderobni omari ima nosečnica lahko posebej oblikovana in prilagojena oblačila za rast trebuha – od trenirk, majic, tunik, srajc, kril, hlač in oblek do spalnih srajc, spodnjega perila, steznikov in nedrčkov.

S sledenjem svetovnim trendom a hkratnim zastopanjem stilov, oblikujemo oblačila različnih kombinacij, kjer lahko vsaka nosečnica najde nekaj zase. Z različnimi vzorci in kroji lahko nosečnica ostane zvesta svojem stilu in izbere model, ki ustreza obliki njenega telesa. Vsako kombinacijo lahko dopolni tudi z modni dodatki, kot so nakit in šali.
Prilagojeni dizajn in zabavne majice s potiskom pritegnejo tudi ostale kupce, ki s pomočjo našega strokovnega osebja tako enostavno najdejo primerno darilo za nosečnico.

Proizvodni proces vodi moštvo strokovnih delavcev, ki s pomočjo sodobne tehnologije zagotavlja izredno visoko kakovost materialov in izdelkov. Oblačila so bila narejena na podlagi priporočil in nasvetov naših strank, na njihovo zadovoljstvo in sodelovanje pa smo posebej ponosni.

Predani smo svojemu cilju – nošenje nosečniških oblačil predstavlja zadovoljstvo. Počutite se udobno, sproščeno, elegantno, samozavestno, romantično in ženstveno v svojih devetih najtežjih ampak tudi najsrečnejših mesecih.

Podatki o podjetju:
PETUNIJA D.O.O
ZAPREŠIČKA 2, JABLANOVEC
10298 DONJA BISTRA
OIB: 31603840838